ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Sinan Özkan Ortaokulu

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında şubat ayında okulumuzda deyim ve atasözlerimiz ile ilgili farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Ortak Sınavlarımız 25 Aralık 2023 Pazartesi günü itibariyle başlıyor. Sınavlarımızda tüm öğrencilerimize  başarılar dileriz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yapılan Cümle ve Afiş Tasarımı yarışmasında öğrencilerimizin yapmış olduğu birbirinden güzel eserlerden birinciyi seçtik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yarışmaya katılan tüm afişlerimiz ve okul panomuzdan kareleri sizlerle paylaşıyoruz.

04.12.2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli zaman çizelgemiz

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Ortak Sınavlarımız 30 Ekim 2023 Pazartesi günü itibariyle başlıyor. Sınavlarımızda tüm öğrencilerimize  başarılar dileriz

Eyl

Okulumuzda ismine yakışır bir şekilde bilimin ve irfanın aydınlık yolunda ülkemizin geleceğini daha da aydınlatacak gençler yetiştirmek için “Eğitime bir tuğla da bizden” kampanyasıyla Fen Laboratuvarı ve Kütüphanemizin açılışı gerçekleştirildi. Törene Keçiören Belediye Başkanımız Turgut Altınok, ABB Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, BBP Keçiören İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Atabey, Keçiören İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Kenan Özdemir ve Muhammed Ahmet Kırıktaş siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri öğretmen ve öğrenciler katıldı. Keçiören Belediye başkanı Turgut Altınok’a okulumuza destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Dünyayı değiştirmek için kullanabileceğiniz en güçlü silah eğitimdir. İlköğretim haftası okulumuz bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Eyl

13.09.2023 Çarşamba günü saat 14:50 de okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacak olan Okul Aile Birliği toplantısına tüm velilerimizi bekleriz

Haz

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

İlk mezunlarımız için düzenlediğimiz bu güzel programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz ve mezun öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Öğrenci ve velilerimizn yoğun ilgiyle katılım gerçekleştirdiği etkinlikte okul kütüphanemize 1000 kitap bağışı gerçekleşti.